Το digitrust χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
ΠΥΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ηλεκτρονικά Μαθήματα

eduKid

Παιχνίδι

gameChildren

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Event Calendar
April 2019
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Facebook

Video

Cyber Security Video Cybersecurity Awareness Month
Cybersecurity Awareness Month. This crowd funded program, called CitiZENSec, goes beyond awareness for just employees and educates the general public.
CRI Cyber Security Awareness - Phishing Video
CRI Cyber Security Awareness Video. Topic Spear Phishing, Phishing and Smishing.
Cybersecurity
Data can be at risk on the internet in the cyberspace. Data on laptops and data centers but also on mobile phones and tablets are not safe.
Ασφαλείς γνωριμίες στο διαδίκτυο
Ένα video από τους μαθητές του ΣΤ2 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, που περνά πολλαπλά μηνύματα για την ασφαλή χρήση των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.
Η κοκκινοσκουφίτσα στο διαδίκτυο
Ο σκοπός αυτού του video είναι να μιλήσει στα παιδιά, μέσα από τις εικόνες ενός παραμυθιού, για τους κινδύνους που κρύβει η μη ασφαλής χρήση του διαδικτύου.
Παιδί και ασφάλεια στο διαδίκτυο''
Σερφάροντας στο διαδίκτυο πολλές φορές μπορεί να έρθουμε σε επαφή με άγνωστα άτομα με τα οποία συζητάμε, ζητάμε πληροφορίες και καμιά φορά μπορεί να ανταλλάξουμε φωτογραφίες και άλλα προσωπικά στοιχεία, χωρίς όμως να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν τα στοιχεία του συνομιλητή μας είναι πράγματι αληθινά.
Σποτ Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο
Στο διαδίκτυο το κακό έχει αγγελικό πρόσωπο. Ενημερώσου για όλους τους κινδύνους του διαδικτύου. Έλα στις Ημερίδες Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Περισσότερες Πληροφορίες www.astynomia.gr ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Τηλ. 11188.
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο συμβουλές για γονείς & παιδιά
Βίντεο animation του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, με πρακτικές συμβουλές για μικρούς και μεγάλους, για μια ασφαλέστερη περιήγηση στο διαδίκτυο, και με πληροφορίες για την προστασία μας.
Ασφάλεια στο διαδίκτυο - Cyber bullying|dq|- Τηλεοπτικό Σποτ
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, διοργανώνει, μαζί με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ημερίδες σε διάφορα μέρη της χώρας, με στόχο την ενημέρωση για την ασφαλή διείσδυση των πολιτών στις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα στο internet.
Νέο τηλεοπτικό σποτ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο
Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας η Μονάδα Εφηβικής Υγείας δημιούργησε αυτό το τηλεοπτικό σποτ που αφορά στην ασφάλεια των εφήβων στο διαδίκτυο.
Ημερίδα: Με Ασφάλεια στο Διαδίκτυο - Mέρος 1
Την Τετάρτη 6 ΜΑΪΟΥ 2015 πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών με θέμα : «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyber Bulling», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο - Έναρξη
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (10 Φεβρουαρίου), το ΝΟΗΣΙΣ σε συνεργασία με το Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» και το «Παρατηρητήριο Σχολικής βίας και εκφοβισμού», διοργάνωσαν μια ημερίδα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, στις 12.30, στο Αμφιθέατρο του ΝΟΗΣΙΣ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter, για να δέχεστε ειδοποιήσεις σχετικά με Νέα, Εκδηλώσεις & Δράσεις σχετικά με την Ψηφιακή Ασφάλεια!

logoEspa
Logo