Το digitrust χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
ΠΥΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
  • Ασφάλεια

Ασφάλεια

Το Διαδίκτυο είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο ωστόσο κρύβει παγίδες για τους χρήστες τους. Με την κατάλληλη, διαρκή και πολύπλευρη ενημέρωση μικροί και μεγάλοι μπορούν να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι ώστε να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν μια σειρά από απειλές που συναντούμε στον κόσμο του Διαδικτύου.

Εξίσου σημαντικό είναι, στον κυβερνοχώρο, να είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε την περιουσία μας, να μη χάσουμε χρήματα, γι’ αυτό κι ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου είναι αφιερωμένο στο θέμα αυτό. Τέλος, αναφερόμαστε στο κακόβουλο λογισμικό, τα «προγράμματα» που κάποιοι δημιουργούν και διαμοιράζουν προκειμένου να υποκλέψουν δεδομένα ή να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία υπολογιστικών συστημάτων.  

Παρακάτω θα δείτε πληροφορίες σχετικά για την Εισαγωγή στο Διαδίκτυο την Παρενόχληση τη Διακίνηση και μη Νόμιμη Κατοχή Αρχείων την Περιουσία και το Κακόβουλο Λογισμικό.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

logoEspa
Logo