Το digitrust χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
ΠΥΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
  • Ζητήματα Υγείας - Εθισμός

Ζητήματα Υγείας – Εθισμός

Στο χώρο του σπιτιού αλλά και του σχολείου, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, πλέον, αποτελεί ένα διαδεδομένο μέσο εργασίας, αλλά και διασκέδασης, για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Αρχικά παρουσιάζονται βασικά στοιχεία εργονομίας, κατά τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και φορητών συσκευών, όπως tablets και έξυπνων κινητών τηλεφώνων.

Η εφαρμογή κανόνων εργονομίας συνεπάγεται πιο ξεκούραστη εργασία, μελέτη και διασκέδαση, αύξηση της παραγωγικότητας και φυσικά λειτουργεί προς την κατεύθυνση της αποφυγής τραυματισμών ή της εμφάνισης σωματικών παθήσεων.

Αναφερόμαστε στο φαινόμενο του εθισμού στο διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες, καθώς ολοένα και περισσότερες είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων, ενηλίκων και ανηλίκων, που ασχολούνται με το διαδίκτυο σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε τελικά να επηρεάζεται αρνητικά τόσο η λειτουργικότητά τους, όσο και η σωματική και ψυχική τους υγεία.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

logoEspa
Logo